PRIVATPOLITIK

Hvem vi er

Hydrocephalus-bog.dk er en virksomhed, som sælger bøger om sygdommen hydrocephalus. Vi har lavet og skrevet 2 bøger, en bog på dansk og en bog på norsk.

Virksomheden har to hjemmesider, hvor vi sælger bøgerne;

www.hydrocephalus-bog.dk (dansk bog)

www.hydrocephalus-bok.com (norsk bog)

 

PRIVATPOLITIK

Hos Hydrocephalus-bog.dk respekterer og beskytter vi dine personlige oplysninger og deler dem ikke med en tredjemand.

Læs vores privatpolitik nedenfor

Denne privatpolitik regulerer måden, hvorpå Hydrocephalus-bog.dk (herefter kaldt ”Vi”/”Os”) indsamler, opbevarer og anvender oplysninger indsamlet fra brugere (herefter kaldt ”Brugere”) af hjemmesiden www.hydrocephalus-bog.dk (herefter kaldt ”Hjemmesiden”). Denne privatpolitik omfatter Hjemmesiden.

Dataansvarlig og databehandler

Som dataansvarlig virksomhed (Hydrocephalus-bog.dk) indsamler, opbevarer og anvender vi oplysninger indsamlet fra Brugere.

Virksomheden drifter sin Hjemmeside via et Webhotel, som er databehandler. Databehandleren behandler personoplysninger på den dataansvarliges vegne i henhold til en databehandlingsaftale mellem dataansvarlig og databehandler. Databehandler vedkender sig det særlige ansvar, der hører med til hosting af personlige data på kunders (dataansvarlig virksomhed) webhotelkonti.

Personlige oplysninger

Hydrocephalus-bog.dk kan indsamle personlige oplysninger fra Brugere på to måder.

Den ene måde er når Brugere sender en besked/kontakter os via kontaktformular ”Kontakt os” på Hjemmesiden. Her udfylder Brugere personlige oplysninger, dette ifm. eventuelle spørgsmål til Brugerens bogbestilling/bogkøb.

Den anden måde er når Brugere udfylder og indsender vores bestillingsformular ”Køb af bogen” på Hjemmesiden for at bestille bogen vi sælger.

Formålsbegrænsning

Brugere bliver spurgt om navn, adresse og e-mailadresse. Dette er oplysninger, der skal udfyldes af Brugere sådan, at vi ved hvem der bestiller en bog og til hvilken adresse den skal sendes til.

E-mailadresse bruges til at give eventuelle nødvendige beskeder til Brugere ifm. deres bogbestilling– som f.eks. at sende bekræftelse på bogbestillingen samt sende en tekstfil om privatpolitikken for, at Vi skal overholde oplysningspligten.

Brugere kan dog besøge Hjemmesiden anonymt, og vi vil udelukkende kun indsamle personlige oplysninger fra Brugere, når de frivilligt giver sådanne oplysninger til os, enten via bestillingsformular eller kontaktformular. Brugere kan altid vælge at ikke give personlige oplysninger, men dette kan forhindre dem i at benytte visse af Hjemmesidens tjenesteydelser såsom at bestille bogen eller kontakte os ifm. en bogbestilling.

Cookies

Hjemmesiden bruger ikke ”cookies”.

Tredjelandsoverførsel

Vi overfører ikke personoplysninger til samarbejdspartnere i tredjelande.

Hvordan bruger vi indsamlede oplysninger

Vi kan indsamle og bruge Brugerens personlige oplysninger til følgende formål;

Til at generere personlige dokumenter; De personlige oplysninger som udfyldes av Brugere i vores kontaktformular ”Kontakt os” og bestillingsformular ”Køb af bogen” på Hjemmesiden, genererer et kontaktformular og et bestillingsformular.

Til at gennemføre bogbestilling og boglevering til Brugere; Vi kan bruge de oplysninger Brugere giver om dem selv, når de gennemfører en bestilling, udelukkende for at kunne servicere denne bestilling. Vi deler ikke disse oplysninger med nogen andre.

Til at sende e-mails; Vi kan bruge e-mailadresse til Brugere til at besvare spørgsmål fra Brugere, såfremt der skulle være sådanne.

Deling af dine personlige oplysninger

Vi hverken sælger, deler eller udlejer Brugeres personlige oplysninger til andre.

Tredjeparters hjemmesider

Brugere kan finde links til andre hjemmesider tilhørende tredjeparter på Hjemmesiden. Vi kontrollerer ikke indholdet eller links, der fremtræder på disse sider, og er ikke ansvarlige for de politikker, der benyttes af hjemmesider, der linker til eller fra Hjemmesiden. Herudover kan disse hjemmesider eller tjenesteydelser, herunder deres indhold og links, ændre sig regelmæssigt. Disse hjemmesider og tjenesteydelser kan have deres egne privat- og servicepolitikker. Søgning og anden interaktion med andre hjemmesider, herunder hjemmesider, der har links til Hjemmesiden, er underlagt den pågældende hjemmesides egne betingelser og politikker.

Ændringer til denne privatpolitik

Privatpolitikken bliver løbende ændret, når det er nødvendigt. Brugere kan altid se nederst i denne privatpolitik, hvornår politikken sidst er blevet opdateret. Vi opfordrer Brugere til regelmæssigt at kontrollere denne side for ændringer for at være orienteret om, hvordan vi hjælper til at beskytte de personlige oplysninger, vi indsamler. Brugere anerkender og accepterer, at det er Brugerens ansvar at gennemgå denne privatpolitik regelmæssigt og være opmærksom på ændring.

Retten til at blive glemt

Privatpolitikken bliver løbende ændret, når det er nødvendigt. Brugere kan altid se nederst i denne privatpolitik, hvornår politikken sidst er blevet opdateret. Vi opfordrer Brugere til regelmæssigt at kontrollere denne side for ændringer for at være orienteret om, hvordan vi hjælper til at beskytte de personlige oplysninger, vi indsamler. Brugere anerkender og accepterer, at det er Brugerens ansvar at gennemgå denne privatpolitik regelmæssigt og være opmærksom på ændring.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer Brugerens personoplysninger i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og Vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Brugere - accept /samtykke af disse vilkår

Ved at bruge Hjemmesiden og kontakte os via kontaktformular ”Kontakt os” og bestillingsformular ” Køb af bogen” accepterer Brugere vores privatpolitik. Bogen må kun købes, hvis Brugere accepterer privatpolitikken.

Oplysningspligt - for at vi skal overholde oplysningspligten, sendes oplysningerne om privatpolitikken pr. mail, når vi har modtaget en bestilling/kontaktforespørgsel.

Når vi har modtaget en bogbestilling og Brugere har betalt for bogen, forstår vi det som om Brugere har accepteret privatpolitikken til Hydrocephalus-bog.dk.

Skulle der opstå et tilfælde, hvor Brugere har bestil bogen eller betalt for bogen inden Brugere har fået mail om privatpolitikken, og hvor Brugere ikke accepterer privatpolitikken, venligst kontakt os/svar på mailen og vi vil annullere købet/bestillingen.

Kontakt os

Hvis Brugere har spørgsmål vedrørende denne privatpolitik, er Brugere velkommen til at kontakte os på:

Hydrocephalus-bog.dk
Eskelunden 21
7300 Jelling

E-mail: gretba@hotmail.com

 

Denne politik er sidst opdateret: 19.03.2019